Om oss

Katrina och Lisa: Webbdesigners i Stockholm

I hjärtat av Stockholm finner man två kreativa själar, Katrina och Lisa, vars passion för att bygga och designa webbplatser har gjort dem till framstående figurer inom den digitala världen. Deras unika kombination av färdigheter och intressen gör dem till ett dynamiskt team i stadens tech-scen.

Katrina: Journalistikens Prisma i Webbdesign

Katrina

Katrina, med en bakgrund som journalist, bringar en särskild skärpa och insikt till teamet. Hennes förmåga att förmedla berättelser genom ord har en avgörande betydelse när de designar webbplatser som inte bara är visuellt tilltalande utan även berättande och informativa. Efter arbetets slut, byter Katrina tangentbordet mot hantlar och viktplattor. Hennes tid på gymmet är mer än bara en hobby; det är en ritual som ger henne energi och klarhet, vilket återspeglas i hennes arbete. Till vardags arbetar Katrina på spelsajten Swedencasino.com.

Lisa: Programmeringens Ryggrad i Varje Projekt

Lisa

Lisa, å andra sidan, är teamets tekniska kraftverk. Med sin bakgrund som programmerare, kan hon omvandla de mest komplexa idéer till verklighet. Hennes kod är inte bara funktionell utan också en form av konst, vilket gör varje webbplats unik och innovativ. När hon inte är uppslukad av kodens värld, finner hon sinnesro i hästarnas majestätiska närvaro. Hästarna representerar en kontrast till den digitala världen och ger henne en djupare förståelse för livets olika aspekter. När Lisa inte hittas på Webbduon så arbetar hon som utvecklare på Yahoo.

Tillsammans formar Katrina och Lisa en oslagbar duo. Deras kombinerade färdigheter – Katrinas journalistiska finess och Lisas tekniska expertis – skapar webbplatser som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också funktionella och användarvänliga. I Stockholm är de kända för att leverera kvalitet och innovation, och varje projekt de tar sig an blir ett nytt äventyr i deras ständigt växande portfölj.